Holistične masaže

Ko ljudje razmišljajo o holističnem ali celostnem zdravljenju, si običajno predstavljajo kaj mističnega ali nadnaravnega. Vendar je filozofija holistike veliko bolj utemeljena in logična. V resnici holistična filozofija trdi, da je vse na človeku in njegovo okolico medsebojno povezano. Filozofija preprosto trdi, da čustven občutek človeka vpliva tudi na njegovo fizično stanje. Namen holističnih masaž je delovati na celotno osebo in ne samo na fizične simptome ali težave, ki jih morda čuti.

Celostne ali holistične masaže so terapevtsko usmerjene in so namenjene vsem, ki so jo pripravljeni sprejeti, od otrok, starostnikov, nosečnic ali ljudi z bolezenskimi stanji.

V salonu lepote in zdravja Sorelle lahko izbirate med dvema holističnima masažama,
reikijem in romiromijem.
Obe masaži delujeta na enakem principu, izmenjava vibracij za povrnitev telesnega ravnovesja, imata le drugačen način izvedbe.

Romiromi

Romiromi je večstoletna holistična maorska zdravstvena praksa, koristna za vse starosti in kulture. Temelji na univerzalni rabi in naši povezavi z IO- Bogom- izvorom vsega.

Z masažno terapijo Romiromi, ki deluje na globoki celični ravni, lahko ozdravimo disfunkcijo v telesu, tako da sprostimo blokirano energijo, ki telesu omogoči, da si povrne naravni tok mauri (življenjska sila). Učinki Romiromi-ja so lahko več vitalnosti, več mobilnosti, lajšanje bolečine, izguba tesnobe, več energije in motivacije.

Tradicionalno maorsko zdravljenje zajema duhovno, duševno, čustveno, zavestno, podzavestno, plemensko, univerzalno raven, ter vpliva na globoka in mehka tkiva. Ker človeška bitja delujejo skozi srce in dušo, Maorsko zdravljenje uporabi te darove pri diagnozi in zdravljenju.

Tihei mauri ora!

Priprava:

 • Ob prvem obisku prejmete obrazec na podlagi katerega terapevt izvede masažno terapijo,
 • pred izvajanjem masaže se s terapevtom pogovorite o svojem stanju in morebitnih težavah,
 • popolnoma oblečeni ležete na masažno mizo, zaželeno je le, da odstranite nakit,
 • uporablja se zelišča, morsko vodo, kristale in pendulume,
 • terapevt prične s polaganjem komolcev na vaša energijska polja,
 • po končani terapiji sledi pogovor in svetovanje za nadaljnje nege.

Salon lepote in zdravja Sorelle Holistične masaže

Reiki

Reiki vaditelji usmerjajo energijo v določenem vzorcu, da zdravi in prinese harmonijo. Za razliko od drugih zdravilnih metod, ki temeljijo na premisi človeškega energetskega polja, si Reiki prizadeva za povrnitev reda v telesu, kjer je vitalna energija postala neuravnotežena.

Ima več osnovnih učinkov; prinaša globoko sprostitev in mir, razprši blokade negativne energije, razstruplja in očisti sistem, daje vitalnost in poveča vibracijsko frekvenco telesa… Reiki obravnava celotno osebo; vključno s telesom, čustvi, umom in duhom, ki ustvarjajo številne koristne učinke, ki vključujejo občutke miru, varnosti in dobrega počutja. Kot nalašč za tiste, ki preživljajo stres in bolezeni.

Ta masažna terapija je preprosta, naravna in varna metoda energijskega zdravljenja, ki jo lahko uporablja vsakdo. Učinkovito pomaga pri skoraj vsaki znani bolezni in vedno ustvari pozitiven, koristen učinek.

Priprava:

 • Najprej se pogovorite s terapevtom o svojih morebitnih težavah in ciljih,
 • popolnoma oblečeni ležete na masažno mizo,
 • skupaj s terapevtom se osredotočite na namero, mantro in dobro počutje,
 • terapevt prične s polaganjem rok neposredno na vaš obraz, glavo in telo,
 • iz rok terapevta boste čutili močno toploto in mravljinčenje, kar ima za posledico ozdravitev in sprostitev,
 • po končani terapiji sledi svetovanje za nadaljnjo nego doma ali nadaljnje terapije.

Salon lepote in zdravja Sorelle Holistične masaže

Rezervacija termina

Za rezervacijo termina pokličite na številko 069/758-760 ali pišite na info@sorelle.si. Dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza.