O salonu lepote in zdravja

SORELLE

Ime salona Sorelle sva izbrali zaradi pomena- sestri,
saj sva ga ustanovili dve terapevtki, v prvi vrsti prijateljici, ki sva svojo kozmetično pot skupaj začeli že kot sošolki v srednji šoli.

Najine sanje sva končno upodobile v resničnost, saj sva zgradili salon,
ki je poln ljubezni in topline, z željo da bi se vsi, ki stopijo k nama počutili sprejeto, toplo in dobrodošlo.

Najin najpomembnejši cilj je, da bi se pri nama za nekaj časa odklopili od zunanjega sveta, ter se posvetili svojemu.

Sva zastopnici trditve, da lepota izvira od znotraj, zato ne odpravljava le simptomov, ampak njihov izvor.

Kot terapevtki, skrbiva za ohranjanje in pridobivanje novega znanja, saj se nenehno izobražujeva na strokovnih tečajih in usposabljanjih.

Za zagotovitev najboljših lepotnih in negovalnih storitev uporabljava novo, luksuzno opremo v kombinaciji s prefinjeno kozmetično linijo, vse postopke pa spremlja visok higienski standard.

O salonu lepote in zdravja SORELLE

Vabiva vas v najin kotiček, ker si zaslužite čas in razvajanje zase, midve pa vam lahko obljubiva, da boste deležni vse najine pozornosti in individualnega pristopa. Želiva si partnerskega odnosa, kjer boste po odhodu iz salona postali naša stalna stranka.

Salon lepote in zdravja Sorelle

Salon lepote in zdravja Sorelle

Salon lepote in zdravja Sorelle

Salon lepote in zdravja Sorelle

Salon lepote in zdravja Sorelle

Salon lepote in zdravja Sorelle

Spoznajte naju

Urška Dominik

Poklic Kozmetične tehnice sem pridobila po končani Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru. Najprej me je pot zanesla v Terme v Mariboru, kjer sem delala kot kozmetičarka in maserka v wellnessu hotela Habakuk. Tam sem poleg strokovnega teoretičnega znanja, pridobila tudi veliko praktičnega znanja in izkušenj iz kozmetične stroke, predvsem iz nege obraza in telesa, ter klasične pedikure. Kasneje sem strokovno izpopolnjevanje nadaljevala v kozmetično-medicinskih salonih, kjer sem znanje izpopolnila iz medicinskih pedikur ter sanacije bolezenskih stanj.

Prav tako sem študirala Fizioterapijo, katera mi je dala veliko teoretičnega in strokovnega znanja o anatomiji in funkcionalnosti človeškega telesa. Zato lahko s klasično in terapevtsko masažo lažje in uspešneje pomagam pri lajšanju različnih bolečin in težav gibalnega sistema.

Redno se izobražujem in udeležujem izobraževanj, sejmov in seminarjev iz področja kozmetike, nege telesa, masaž in medicinske pedikure. Prav tako sem zaradi želje po novemu znanju pridobila certifikat iz maderoterapije. S pridobljenim znanjem lahko omogočam strokovno opravljeno storitev, ki je prilagojena vašim individualnim željam in potrebam.

Urška Dominik Salon lepote in zdravja Sorelle

Emelly Kodrič Salon lepote in zdravja Sorelle

Emelly Kodrič

Po končani Srednji zdravstveni in kozmetični šoli v Mariboru sem pridobila naziv kozmetične tehnice. Zaposlena sem bila pri Termah Maribor, v wellnesu hotela Habakuk. Tam sem pridobila veliko znanja in izkušenj v kozmetični stroki, samostojno sem opravljala pedikure, nege telesa in obraza, masaže ter manikure.

Dobro leto po končani srednji šoli sem za eno leto odpotovala na Novo Zelandijo. Tam sem se spoznala s holističnimi pristopi k človeškemu telesu, se naučila njihove kulture in načinov zdravljenja. Opravila sem tečaje Usui reikija, prav tako pa sem se pri Novozelandskih staroselcih – Maorih, naučila njihove Romiromi masaže. Nazaj v Slovenijo sem se vrnila s popolnoma novim pogledom na svet in ljudi, z vizijo, da bi svoje izkušnje lahko delila tudi v svojem salonu. S svojim znanjem in izkušnjami iz kozmetike in holistike sem razvila nekaj posebnih masaž in povezala oboje med seboj. Še vedno se redno udeležujem sejmov in izobraževanj, opravila sem tudi tečaj ročne limfne drenaže. Z znanjem, ki sem ga pridobila doma in v tujini se bom posvetila vašim morebitnim težavam, ob enem pa vam nudila popolno psihično razmbremenitev.

Rezervacija termina

Za rezervacijo termina pokličite na številko 069/758-760 ali pišite na info@sorelle.si. Dogovorili se bomo za termin, ki vam ustreza.